ENG
 
sreda, 26. oktober 2011

20 let revije ANNALES

Koper, 6.10.2011 - Tudi za oddajo Univerza je oktober nov začetek. Nova sezona, novo študijsko leto, novi sodelavci, novi prispevki... veliko novosti, izvirnih napovednikov, zanimivih zgodb in še in še...
Koper, 4. oktober 2011 - Prvi študijski dan je bil namenjen tudi sprejemu tujih študentov, ki so se odločili za študijsko izmenjavo na naši univerzi.
sreda, 21. september 2011

Volitve za rektorja UP

Koper, 25.8.2011 - Morje obiskovalcev je valovalo med ulicami koprskega središča, od Taverne vse do Titovega trga, kjer je s svojo stojnico privabljala obiskovalce tudi Univerza na Primorskem.
ponedeljek, 4. april 2011

Santorio Santorio...

Koper, 21. januar 2011 - Na RTV Slovenija so z mesecem januarjem pričeli z novo oddajo Univerza. Oddaja je namenjena izobraževanju, raziskovanju, dosežkom in življenjskim zgodbam. Predstavljajo se vse štiri slovenske Univerze, Instituti in Akademije. Širši publiki želijo avtorji oddaje tako približati izobraževanje, raziskovanje, znanstvene dosežke, študij, aktualne teme iz področja študija in problematiko. Vanjo vključujejo tako študente kot zaposlene na izobraževalnih in raziskovalnih ustanovah v Sloveniji.