ENG
 
petek, 13. september 2019

UP PEF | Zagovor doktorske disertacije

Doktorsko disertacijo bo zagovarjal študent doktorskega študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede Pedagoške Fakultete Univerze na Primorskem (UP PEF) Tilen Smajla. Podrobnosti v nadaljevanju.

petek, 13. september 2019

UP PEF | Zagovor doktorske disertacije

Doktorsko disertacijo bo zagovarjala študentka doktorskega študijskega programa 3. stopnje Edukacijske vede Pedagoške Fakultete Univerze na Primorskem (UP PEF) Tina Čok. Podrobnosti v nadaljevanju.

Od petka, 13. septembra, pa do srede, 18. septembra 2019, se lahko v 2. prijavnem roku slovenski državljani in državljani držav EU,  za Slovence brez slovenskega državljanstva in tujce izven EU je to 3. prijavni rok, prijavite na podiplomski študij na Univerzi na Primorskem. V nadaljevanju si lahko ogledate, na katerem študijskem programu so na voljo prosta mesta.

Predsednika Evropskega raziskovalnega sveta akademik prof. dr. Jean – Pierr Bourguignon bomo novembra ponovno sprejeli na obisku v Sloveniji, naslednje leto pa bo naš gost v pogovoru, ki ga organiziramo v sklopu 8. Evropskega kongresa matematike. 

V začetku septembra se je na Bledu v prostorih IEDC Poslovne šole Bled odvijal 6. Simpozij strokovnih inštitutov Kitajske ter srednje in vzhodnoevropskih držav na visoki ravni. Namen teh srečanj je vzpostaviti sodelovanje med LR Kitajsko ter srednje in vzhodnoevropskimi državami na vseh ravneh, osnovati nove pobude za razvoj gospodarskih stikov in spodbuditi mreženje za nove povezave in skupne projekte.

četrtek, 5. september 2019

Priprave na sprejem študentov v polnem teku

Pred bližajočim se začetkom novega študijskega leta Univerza na Primorskem s članicami pripravlja vse potrebno za sprejem študentov. Za tuje študente bodo od 27. septembra do 1. oktobra 2019, ko se prične novo študijsko leto, organizirani tako imenovani orientacijski dnevi oziroma "Orientation days". 

četrtek, 5. september 2019

UP FVZ | Zagovor doktorske disertacije

Doktorsko disertacijo bo zagovarjal študent doktorskega študijskega programa 3. stopnje Aplikativna kineziologija Fakultete za vede o zdravju Univerze na Primorskem (UP FVZ) Luka Šlosar. Podrobnosti v nadaljevanju.