ENG
 
sreda, 19. september 2018

Pozdrav bruckam in brucem UP

Tradicionalna prireditev, ki jo izvajamo že deveto leto zapored, »Pozdrav bruckam in brucem Univerze na Primorskem«, je namenjena bodočim študentom in obstoječim, pa tudi splošni javnosti, predvsem mladini. Prireditev je slovesen sprejem in pozdrav, ki ga prisotnim izreka vodstvo univerze in članic (fakultet in raziskovalnih institucij). Organizator prireditve je Univerza na Primorskem. Program prireditve vsebuje dopoldanski in večerni del. Prvi del tako vključuje: nastop Akademskega pevskega zbora Univerze na Primorskem z dirigentom Ambrožem Čopijem, pozdravni nagovor rektorja UP, župana Mestne občine Koper, dekanj in dekanov fakultet UP ter predsednikov Študentskega sveta Univerze na Primorskem in Študentske organizacije Univerze na Primorskem. Poskrbljeno bo tudi za glasbeno spremljavo in plesno točko. Dogodek zaokroža drugi, večerni del s koncertom več izvajalcev. V plesne ritme vas bodo ob animaciji MC Samirja in humorista Nejca Špeha popeljali DJ EXO BELTRAM in Artur Steffe z "Elitnimi plesalci", sledi nastop dekliške skupine ROCKICE, raperja DRILL-a ter zaključek z glasbeno skupino HEAVENIX. 

Dopoldanski del:
9.00-10.00: zajtrk, animacija, glasba
10.00-10.30: dobrodošlica bruckam in brucem UP
10.30-10.35: plesni nastop
10.35-11.30: glasba

Popoldanski del:
17.00-18.00: plesna glasba in DJ EXO BELTRAM
18.00-18.15: Artur Steffe z »Elitnimi plesalci«
18.15-18.30: zaplešimo skupaj 
18.35-19.05: ROCKICE
19.10-19.55: DRILL
20.00-22.00: HEAVENIX
Od 22.00 dalje pa se boste lahko zabavali v Generation bar & club na Spoznavnem večeru, ki ga organizirata ŠOUP in Študentski svet Univerze na Primorskem. 

Dogodek je podprla Mestna občina Koper. Medijski pokrovitelj je Radio Capris.

Z nami bodo: 
Karierni center Univerze na PrimorskemKonfucijeva učilnica Koper Univerze na PrimorskemŠOUP - Študentska organizacija Univerze na Primorskem in Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem
Univerzitetni Inkubator PrimorskeKlub Študentov Občine KoperCenter mladih KoperAgencija M Servis, kadrovska agencija / študentski servisNova Ljubljanska bankaIntesa Sanpaolo BankGledališče Koper Teatro Capodistria
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja KoperKK Sixt Primorska in UŠZP - Univerzitetna športna zveza Primorske, Društvo prijateljev mladine Koper, KZ Agraria Koper, z.o.o.Pizzeria AtrijMlinotest.