ENG
 

Vabimo vas na tradicionalno prireditev, letos že deseto zapovrstjo, »Pozdrav bruckam in brucem Univerze na Primorskem«!

Vse brucke in bruce, študentke in študente, zaposlene in druge pričakujemo na Titovem trgu v Kopru  v torek, 1. oktobra 2019, od 9. ure dalje. V primeru dežja bo dogodek potekal v koprski Taverni.

Program:
9.00-10.00: animacija, glasba, predstavitev sodelujočih
10.00-10.15: dobrodošlica bruckam in brucem UP
10.15-12.00: animacija, glasba, predstavitev sodelujočih
 

Poskrbljeno bo za zajtrk, prigrizke in brezalkoholno osvežitev. Glasbo bo vrtel DJ Maj.

Od 22.00 dalje pa se boste lahko zabavali v Generation Bar & Club na Spoznavnem večeru, ki ga organizira Študentska organizacija Univerze na Primorskem.

Medijski pokrovitelj dogodka je Radio Koper Capodistria.

Z nami bodo: 

Karierni center Univerze na Primorskem, Konfucijeva učilnica Koper Univerze na Primorskem, Študentska organizacija Univerze na Primorskem in Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem ter Univerzitetna športna zveza KoperUIP Univerzitetni razvojni center in inkubator Primorske d. o. o., Klub študentov občine Koper, Center mladih Koper, PiNA, Agencija MJob, Intesa San Paolo Bank, Gledališče KoperOsrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper, Društvo prijateljev mladine Koper, Dnevni center za mladostnike in otroke PETKA, Kmetijska zadruga Agraria Koper, Pizerija Atrij, Mlinotest, Atlantic Group, Klub izolskih študentov in dijakov - KIŠD, Generation Bar & Club