ENG
 
četrtek, 30. avgust 2018

Tudi letos je oživela Kidričeva

Koper, 30. avgust 2018 - Kidričevo ulico je včeraj preplavila množica obiskovalcev, ki so se z zanimanjem ustavljali na postojankah (stojnicah), kjer so pokušali dobrote, pridobivali informacije, se preizkusili v nagradnih igrah in še in še. Nekdanja Santorijeva ulica je bila že od samega nastanka med najpomembnejšimi in najprometnejšimi koprskimi ulicami, saj je povezovala staro pristanišče z glavnim mestnim trgom. 

Klub Študentov Občine Koper je tudi letos, že devetnajstič zapovrstjo, uspešno izpeljal prireditev v ulici, ki je povezovala 6 prizorišč s pestrim in atraktivnim dogajanjem za vse starostne skupine in različne interese. Izobraževanje, šport, umetnost, glasba, ples in zabava v enem so oživili ulico, na kateri so se predstavila razna aktivna obalna društva, organizacije in med njimi tudi naša univerza z Andrejo Sopič in Mirello Baruca. 

Za vas smo zbrali nekaj utrinkov, naša snemalna ekipa iz Službe za podobo, Anja Curk Repič in Damjan Muhič, pa je poskrbela tudi za video zapis, ki bo na ogled v kratkem.