ENG
 

Študentski domovi Univerze na Primorskem so junija razpisali povpraševanje po ležiščih, ki bi jih zasebniki med študijskim letom oddajali študentom. V okviru razpisa bo za pogodbeno obdobje od 1. oktobra 2018 do 31. julija 2019 subvencioniranih največ 600 ležišč.  Če imate namestitvene kapacitete, ki ustrezajo pogojem razpisa, se lahko prijavite najkasneje do konca meseca julija 2018.

Predmet razpisa je izbor zasebnikov, ki izpolnjujejo pogoje tega javnega razpisa za oddajanje bivalnih zmogljivosti, namenjenih bivanju študentov visokošolskih zavodov na območju Primorske za študijsko leto 2018/19.

Pogodbe za subvencioniranje bivanja študentov v študijskem letu 2018/19 bodo sklenjene  med UP ŠD, študentom, ki bo izpolnjeval pogoje za subvencioniranje bivanja ter izbranim zasebnikom. Bivanje študenta pri zasebniku se bo subvencioniralo le za študente/ke, ki kandidirajo oz. izpolnjujejo pogoje iz razpisa objavljenega na podlagi Pravilnika o subvencioniranju bivanja študentov in ki jih Pisarna za študentske domove napoti k podpisu pogodbe.

Besedilo javnega razpisa, obrazec za prijavo in pogodba o nastanitvi ter o postopkih in pogojih izplačila subvencije so na voljo na spletni strani Študentskih domov Univerze na Primorskem prek povezave:

http://www.sd.upr.si/dodatne_nastan…/zasebniki___subvencije/