ENG
 
četrtek, 31. januar 2019

UP na Informativi | Info za dijake

Kontakti za dijake pred informativnimi dnevi

Ljubljana, Koper, 25. in 26. januar 2019 - Univerza na Primorskem se je tudi letos predstavila na že tradicionalnem, največjem slovenskem sejmu izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja Informativa, ki je potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že enajsto leto zapored. Šest fakultet - UP Fakulteta za humanistične študije, UP Fakulteta za management, UP Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, UP Pedagoška fakulteta, UP Fakulteta za turistične študije - Turistica in UP Fakulteta za vede o zdravju – je skupaj s Podružnico Lomonosov velikemu številu obiskovalcev predstavilo svoje študijske programe, novosti, bogato ponudbo obštudijskih dejavnosti, dijake pa seznanilo tudi z nastanitvenimi možnostmi.

Strokovni zaposleni, študentje, profesorji in tudi vodstva fakultet so se v vlogi predstavnikov razstavljalcev odlično izkazali. Radovednim dijakinjam in dijakom so postregli s pomembnimi informacijami, študentje pa so iz prve roke z njimi delili uporabne nasvete, ki jim bodo lahko v pomoč na nadaljnji študijski poti. 

Organizator je letos še posebej pohvalil Univerzo na Primorskem, ki se je izkazala z bogatimi in vsebinsko zanimivimi predavanji in interaktivnimi delavnicami v predavalnici in na razstavnem prostoru, ki so jim obiskovalci z zanimanjem prisluhnili in z veseljem sodelovali. Ekipa Službe za podobo je utrinke strnila v fotografijah (foto: Mirella Baruca) in v video prispevku, ki sta ga pripravila Anja Curk Repič in Damjan Muhič.

Kontakti za dijake pred informativnimi dnevi

Vsem dijakinjam in dijakom četrtih letnikov srednjih šol, ki bodo od jutri dalje izpolnjevali prijavnice za nadaljnji študij, želimo modro izbiro! Če boste pri tem potrebovali pomoč, vam je na voljo osebje v naši Službi za prijavno-vpisne postopke in študentske zadeve Univerze na Primorskem, za nasvete in vsebinska vprašanja pa kontaktirajte referate fakultet:

Za vse, ki nas boste obiskali v času informativnih dni, objavljamo povezavo do prijavnice na brezplačni avtobusni prevoz: https://www.upr.si/sl/univerza/brezplani-avtobusni-prevoz

Vsem sodelujočim gre posebna zahvala in pohvala za odlično predstavitev in promocijo naše univerze. Se vidimo na naslednji Informativi!