ENG
 

novice-karierni

2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Karierni center Univerze na Primorskem, v sodelovanju s Kariernimi centri Univerze v Ljubljani organizira delavnico z naslovom "Prepričljiva prodaja storitve ali izdelka", ki se bo izvajala na Fakulteti za pomorstvo in promet v Portorožu. 

četrtek, 4. maj 2017

KARIERNE ZGODBE

10. maja ob 18.00 pričenjamo s Kariernimi zgodbami, ciklom dogodkov, organiziranih s strani Kariernega centra Univerze na Primorskem. Enkrat oziroma dvakrat mesečno bomo skupaj z uveljavljenimi in prepoznavnimi gosti pripovedovali zgodbe življenja in predvsem kariernih poti posameznikov. Avtentične pripovedi vsakega izmed gostov (gosti bodo iz znanstvenega sveta, gospodarstva, tudi estrade in politike)  bodo predstavljene v luči odkrivanja lastnega poslanstva. Proces odkrivanja bo,  tako  teoretsko kot praktično skozi svojo karierno pot, na prvem dogodku predstavil dr. Beno Arnejčič. Več v videonajavi…

Karierne zgodbe niso namenjene le študentom Univerze na Primorskem, temveč vsem, ki si želijo spoznati zanimive življenjske zgodbe. Prvi dogodek se bo odvijal v sredo, 10. Maja ob 18.00 na Čevljarski 27 v Kopru, v Študentskem centru Univerze na Primorskem. Lepo vabljeni.

 

KDAJ: V TOREK 9.5.2017, ob 14:00 do 15:30.

KJE: UP FAMNIT, KOPER, PREDAVALNICA: FAMNIT-Galeb-RU

VSEBINA:

 • Zakaj iskati zaposlitev na družbenih omrežjih?
 • Kaj je LinkedIn in za kaj ga uporabljamo?
 • Nasveti za izboljšanje profila in za povezovanje LinkedIn kot orodje za iskanje zaposlitve

VABLJENI!!

Število mest je omejeno.

Pogoj za udeležbo na delavnici je predhodna prijava na elektronski naslov: kariernicenter@upr.si

sreda, 5. april 2017

VABILO NA DELAVNICO

Karierni center UP, v sodelovanju z UP Fakulteto za turistične študije, v okviru dogodka Dnevi humanistike, organizira dve delavnici z naslovom:

1. ODKRIJ SVOJE POSLANSTVO - KDO SEM, KAJ ZNAM, KAKŠNO JE MOJE POSLANSTVO? (TOREK - 11.4.2017 ob 10:00 v predavalnici BURJA 2 - FHŠ) 

in

2. PREDSTAVI SVOJE POSLANSTVO - KAKO SE PREDSTAVIM DELODAJALCEM? PRIPRAVA CV IN SPREMNEGA PISMA (TOREK 11.4.2017 ob 12:00 v predavalnici BURJA 2 - FHŠ)

Vsi študenti, bodoči študenti in diplomanti, prav tako pa tudi zaposleni na Univerzi na Primorskem ste vabljeni, da se delavnic udeležite. Več podrobnosti o posamezni delavnici najdete v povezavah spodaj.

Prijave zbiramo na naslov: kariernicenter@upr.si. PRIJAVA JE OBVEZNA.

VABILO 1. delavnica - KLIK

VABILO 2. delavnica - KLIK

 

sreda, 29. marec 2017

KARIERNI DAN NA PEDAGOŠKI FAKULTETI

V sredo. 5. 4. 2017 študenti magistrskega študijskega programa Izobraževanje odraslih in razvoj kariere v sodelovanju s Kariernim centrom Univerze na Primorskem organizirajo karierni dan, ki je namenjen povezovanju študentov, diplomantov in delodajalcev ter izmenjavi informacij o možnostih zaposlitve, opravljanja študijske prakse in o drugih oblikah sodelovanja. Na dogodku bodo predstavljene tudi kompetence diplomantov študijskih programov UP PEF ter pričakovanja študentov za nadaljnji karierni in osebnostni razvoj. Dogodek se bo pričel ob 10.00 na UP FM, v veliki predavalnici, ob 10.45 bo sledila okrogla miza z gostujočimi delodajalci, in od 12.15 dalje bodo na UP PEF, v predavalnici FM4, potekali »hitri zmenki« (predstavitve študentov delodajalcem). Prijava na hitre zmenke z delodajalci je obvezna. Uporabite priloženi obrazec ter ga izpolnjenega pošljite na e-naslov kariernicenter@upr.si.

PRIJAVNICA - KLIK

Program
Napis

 

četrtek, 23. marec 2017

KARIERNI DAN NA TURISTICI

Univerza na Primorskem v sodelovanju z UP Fakulteto za Turistične študije Turistica organizira Karierni dan.

Na Kariernem dnevu bo omogočena izmenjava informacij o možnostih zaposlitve in drugih oblik sodelovanja, sledilo bo mreženje in povezovanje študentov s potencialnimi delodajalci. Z nami bodo delodajalci s področja turizma in osebnih storitev.

Udeleženci lahko na podlagi predhodne prijave na Kariernem dnevu opravijo razgovor z gostujočimi delodajalci.

PROGRAM:

Ura

Vsebina programa

14.00 h – 15.00 h

Uvodni del:

 • Uvodni pozdrav s strani prodekanje za študijske zadeve.
 • Predstavitev delovanja Kariernega centra UP in karierno podjetniškega podpornega okolja univerze.
 • Kratka predstavitev dejavnosti prisotnih delodajalcev.
 • Kratka predstavitev konfucijeve učilnice UP

15.00 h – 15.20 h

Odmor s spoznavnim mreženjem.

od 15.20 h dalje

Informativni zaposlitveni razgovori in mreženje med delodajalci in udeleženci Kariernega dne.

 

PRISOTNI BODO SLEDEČI DELODAJALCI:

 • Kempinski Palace Portorož
 • Turistična organizacija Koper
 • Turistična agencija Palma
 • Turistično združenje Portorož
 • Adria Ankaran Hotel & Resort
 • Park Škocjanske jame

ŠTUDENTI, KI BI ŽELELI OPRAVITI INFORMATIVNI RAZGOVOR S PRISOTNIMI DELODAJALCI SE MORAJO NANJ PREDHODNO PRIJAVITI. PRIJAVNI OBRAZEC IZPOLNITE TER GA POSREDUJTE NA NASLOV: KARIERNICENTER@UPR.SI

PRIJAVNI OBRAZEC

PROGRAM

sreda, 22. marec 2017

PREDSTAVITEV FULBRIGHT ŠTIPENDIJ

Karierni center UP, v sodelovanju s centrom EducationUSA, ki deluje v okviru Javnega štipendijskega razvojnega, invalidskega in preživninskega sklada, v sodelovanju z Veleposlaništvom ZDA v Ljubljani ter Univerzo v Ljubljani, Univerzo v Mariboru in Univerzo na Primorskem, vabi na predstavitev Fulbright štipendij za raziskovanje doktorskih študentov v ZDA. 

Vabljeni so vsi trenutni in bodočki doktorski študenti vseh smeri in vseh visokošolskih ustanov v Sloveniji.

KDAJ: v torek, 28.3.2017 ob 15:00

KJE: Študentski center UP, Čevljarska 27, Koper.

Zaželena je prijava na dogodek - uporabite povezavo v vabilu.

VABILO

 

sreda, 22. marec 2017

VABILO NA DELAVNICO

LINKEDIN DELAVNICA

Vabimo vas na delavnico z naslovom »POSLANSTVO NA SPLETU – orodje LINKEDIN«. Karierni center UP pripravlja delavnico, ki bo posvečena pomenu mreženja in poslovnih povezav v novem spletnem kontekstu. Poleg teorije in prakse mreženja bo na delavnici podrobno predstavljena uporaba spletnega družbenega omrežja, ki je specializirano za mreženju v poslovnem svetu, to je omrežja Linkedin. Karierni svetovalec bo na praktičnem primeru prikazal izdelavo učinkovitega javnega profila v omrežju Linkedin, ki bo udeležencem omogočal optimalno vidnost in možnosti povezovanja v poslovnih mrežah. Predstavili bomo različne načine uporabe omrežja ter skozi razpravo s študenti povzeli celosten pomen veščin mreženja znotraj poslovnega (spletnega) sveta.

Na delavnico se lahko prijavite vsi študenti in diplomanti UP.

KJE: PEDAGOŠKA FAKULTETA UP - PREDAVALNICA PNT

KDAJ: PONEDELJEK, 27.3.2017 ob 11:00

TRAJANJE: 90 minut

PRIJAVA NA DOGODEK JE OBVEZNA - UPORABITE PRILOŽENI OBRAZEC. ŠTEVILO MEST JE OMEJENO.

Prijavnica

VABILO